Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Insinöörialan palveluyhtiö Bilfinger suunnittelee, korjaa ja ylläpitää kiinteistöjä sekä rakenteita teollisuus-, kiinteistö- sekä energiantuotannon aloille.

Bilfinger on asiakkaalle vahva kumppani projektikohteissa, teollisuuden kunnossapidossa ja logistiikkakiinteistöjen ylläpidossa sekä korjauksessa. Toimitamme asiakkaille raakaterästä ja kaapelia sekä toteutamme sähköiset saattolämmitysasennukset. Asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseen ja sen kehittämiseen. Alennamme asiakkaidemme kustannuksia ja lisäämme tuottavuutta laadun kehityksen kautta.

Monialapalveluihimme lukeutuvat huolto, projektinhallinta, suunnittelu, tuotanto ja tulenkestävien rakenteiden valmistus. Tarjoamme asiakaslähtöiset palvelut kumppanuuskonseptien ja asiakkaidemme kanssa solmittujen sopimusten mukaisesti. Palvelumme laatu pohjautuu terveyden, ympäristön ja turvallisuuden huomiointiin kaikkien työvaiheiden aikana.

Asiakkaamme toimivat muun muassa kemian-, petrokemian- ja metalliteollisuudessa sekä energiantuotannossa.

Vahvuuksiamme

  • Edelläkävijä terveys-, ympäristö- ja turvallisuusasioissa
  • Joustavuus
  • Kattava tietämys ja erikoistaidot mekaniikan, sähköjärjestelmien, automaation ja rakentamisen alueilla
  • Keskittyminen toiminnan tehostamiseen
  • Lyhyet vasteajat
  • Näyttöjä ja tuloksia kilpailukykyisistä konsepteista ja tuotteista
  • Organisaatiokyky
  • Palveluiden mukauttaminen alueellisiin tarpeisiin
  • Pitkä ja kattava kokemus kemian-, petrokemian- ja metalliteollisuudessa sekä energiantuotannossa

Bilfinger – kansainvälinen prosessiteollisuuden palveluyhtiö

Bilfinger on johtava kansainvälinen teollisuusalan palveluyhtiö. Palvelumme lisäävät tehokkuutta, varmistavat korkean tason käytettävyyden ja alentavat kunnossapitokuluja. Palvelut kattavat koko elinkaaren muun muassa konsultoinnin, insinöörisuunnittelun, valmistuksen, kokoonpanon, kunnossapidon, tehdaslaajennukset, turnaround-projektit, ympäristöteknologiat ja digitaaliset sovellukset.

Bilfinger toimittaa palvelujaan kahdelle liiketoimintasegmentille, jotka ovat Engineering & Technologies ja Maintenance, Modifications & Operations. Yhtiö toimii aktiivisesti erityisesti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä. Yhtiön prosessiteollisuuden asiakkaat toimivat kemian-, petrokemian-, energia-, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä lääke-, biolääke-, metallien valmistus- ja sementtiteollisuudessa. Bilfingerissä työskentelee 37 000 insinöörialan ammattilaista, joiden osaaminen täyttää alan korkeimmat työturvallisuusstandardit. Bilfingerin vuosittainen liikevaihto on noin 4 miljardia euroa.

Tulosta