Opiskelijat

Hanki käytännön työkokemusta Bilfingeriltä. Bilfingerillä opiskelijat saavat aitoa työkokemusta joko harjoittelijana tai osa-aikaisena työntekijänä. Osa-aikainen työskentely mahdollistaa opiskelun samaan aikaan. Osallistumme mielellämme myös lopputöiden ohjaamiseen. Hae meiltä harjoittelijan paikkaa. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden yhdistää teoriaa ja käytäntöä.

Harjoittelijat

Kerää harjoittelijana käytännönläheistä työkokemusta ja rakenna perusta urapolullesi Bilfingerissä.

Työssäkäyvät opiskelijat

Tule töihin Bilfingerille opintojesi aikana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Toivomme, että olet ollut harjoittelijana Bilfingerillä jo ennen kuin aloitat osa-aikaisena työntekijänä. Tällöin Bilfingerin työtavat ovat tulleet Sinulle jo tutuiksi.

Opinnäytetyöt

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää teoria ja käytäntö toisiinsa lopputyön suorittamisen kautta. Toivomme, että olet jo suorittanut työharjoittelun Bilfingerillä ja olet tällöin tullut tutuksi työtapojemme kanssa. Halutessasi saat mahdollisuuden tehdä lopputyötäsi kansainvälisissä toimipisteissämme. Tämä edellyttää vähintään kolmen kuukauden harjoitteluaikaa.

Ketä haemme?

Haemme kaupan ja teknisen alan opiskelijoita sekä keskiasteen että korkeakouluasteen oppilaitoksista. Toivotamme myös muidenkin alojen opiskelijat tervetulleeksi, jos olet luonteeltasi utelias ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja.

Uratarina Toni Mularista

Uratarina Mikko Anttilasta

Uratarina Tiia Nikusesta

Uratarina Ilkka Kaipaisesta

Tulosta