Koulutus ja kehitys

Monipuoliset työtehtävät ja vastuulliset työprojektit tarjoavat henkilöstölle joustavan kehityspolun. Suunnittelemme ja seuraamme tarkasti urakehitystäsi Bilfingerillä. Olemme ylpeitä, että käytännön työtehtävistä on mahdollisuus edetä johtajatehtäviin asti. Haluamme luoda tiiviit suhteet oppilaitoksiin. Teemme yhteistyötä valittujen keski- ja korkea-asteen oppilaitosten kanssa.

The Bilfinger Academy

Tarjoamme pätevyyskoulutusta henkilöstölle sekä Suomessa että ulkomailla. Käytännönläheistä koulutusta täydentävät e-oppimistyökalut ja nykyaikaiset harjoittelutavat.

The Bilfinger Academy perustuu kahteen tukijalkaan:

  • Learning Campus. Ohjelmatarjonta sisältää suuren osan korkealaatuisia e-oppimistyökaluja ja pätevyyskoulutuksia. Näihin lukeutuvat muun muassa kielikoulutukset, IT-koulutukset ja kurssit metodologiasta, kulttuurienvälisyydestä ja johtamistaidoista. Seminaarit käsittelevät erityisaiheita kuten HSEQ-turvallisuusstandardeja ja hankintapätevyyksiä.
  • Management development in the Leadership Forum. Keräämme yhteen tietoa johtajana kehittymisestä foorumeissamme, jotka sisältävät avoimia seminaareja ja modulaarisesti suunniteltuja kehitysohjelmia. Teemme yhteistyötä yhdessä tunnettujen yhteistyökumppanien, kuten Mannheim Business Schoolin kanssa. Foorumiohjelman tavoitteena on suunnitella ja kehittää huolellisesti johtajakoulutusta sekä tarjota uusia sytykkeitä seuraaviin askeleisiin johtajapolulla. Lisäksi se mahdollistaa asiantuntijuustiedon vaihtamista ja mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Uratarina Toni Mularista

Uratarina Mikko Anttilasta

Uratarina Tiia Nikusesta

Uratarina Ilkka Kaipaisesta

Tulosta