Saattolämmitysmyynti

Bilfinger toteuttaa vaativien erikoistilojen sähköiset saattolämmitysasennukset öljy-, paperi-, prosessi-, kemikaali- ja muulle raskaalle teollisuudelle. Esimerkiksi öljyteollisuus edellyttää EX-luokiteltuja ratkaisuja, joita Bilfinger valmistaa myös itse.

Saattolämmitys:

  • ELSET-ohjausjärjestelmä
  • Saattolämmityskaapelit ja -tarvikkeet
  • Suunnittelu ja mitoitus
  • Asennus

Bilfingerin kehittämällä saattolämmityksen elektronisella ohjaus- ja säätöjärjestelmällä ELSET 2100:lla on ATEX-sertifiointi. Tämän hyväksynnän ansiosta lämmityspiirejä voidaan ohjata myös EX-luokitelluissa tiloissa.

ELSET 2100 on 16-, 32-, 48- tai 64-kanavainen lämmityksen säätö- ja rajoitusjärjestelmä, joka on suunniteltu teollisuuden lämmityspiirien keskitettyyn säätöön ja valvontaan. Järjestelmän keskusyksikköinä ovat ohjelmoitavat logiikat ja käyttäjäliittymänä kosketusnäyttö ja/tai PC-valvomo.

Laiteversio 2100 on suunniteltu käytettäväksi erityisesti räjähdysvaarallisten tilojen lämmityksien säätöön ja rajoitukseen, sillä järjestelmään kuuluu kaksi erillistä logiikkaa. ELSET 2100 -järjestelmä voidaan ottaa käyttöön myös yhden logiikan versiona, jolloin sen perään ei saa kytkeä I luokan räjähdysvaarallisten tilojen lämmityspiirejä, pois lukien itserajoittuvat lämmityspiirit.

Bilfinger myy Suomessa Heat Tracen lämmityskaapeleita yksinoikeudella

Bilfinger Industrial Services Finland Oy ja Heat Trace Ltd ovat sopineet Heat Trace Ltd:n lämmityskaapeleiden jälleenmyynnistä ja järjestelmien suunnittelusta sekä asennuksista Suomessa. Kaapeleita käytetään muun muassa teollisuuden prosessiputkistojen sulanapitoon ja ylläpitolämmitykseen. Kaapelivalikoima kattaa myös räjähdysvaarallisiin tiloihin asennettavat kaapelit.

Heat Trace Ltd on noussut viime vuosina yhdeksi maailman johtavista lämmityskaapeleiden teknologiatoimittajista. Yhtiö käyttää vuosittain noin viidenneksen liikevaihdostaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yhtiön asiakkaat toimivat pääasiassa öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä petrokemiallisessa teollisuudessa.

Markkinat ovat nyt murrosvaiheessa. Nyt tarvitaan entistä laadukkaampia tuotteita, joissa on entistä korkeampi suorituskyky ja kestävämpi elinkaari. Kaapeleiden on toimittava turvallisesti kellon ympäri 365 päivää vuodessa, kestettävä vaihtelevia sääolosuhteita ja suojattava korroosiota vastaan. Öljy- ja kaasuteollisuuden sekä petrokemian teollisuuden lisäksi kaapeleita käytetään laajalti maailman markkinoilla muun muassa rautatie-, instrumentointi-, automaatio-, ilmailu-, auto-, vedenkäsittely- ja lääketeollisuudessa.

Yhteystiedot:
 
Saattolämmitysmyynti Jyväskylä
Mika Pitkänen
+358 50 316 3682

Saattolämmitysmyynti Oulu
Timo Ala-Nikula
+358 50 316 3633

Saattolämmitysmyynti Porvoo
Petri Ersala
+358 50 316 3656

Myyntijohtaja
Ahti Komppa
+358 44 981 7200

 

Bilfinger aloittaa Suomessa Heat Tracen lämmityskaapeleiden jälleenmyynnin yksinoikeudella

Bilfinger Industrial Services Finland Oy ja Heat Trace Ltd ovat sopineet Heat Trace Ltd:n lämmityskaapeleiden jälleenmyynnistä ja järjestelmien suunnittelusta sekä asennuksista Suomessa. Heat Tracen lämmityskaapelit ovat tulleet maailmanmarkkinoilla tunnetuiksi turvallisina, luotettavina ja kestävinä tuotteina.

”Olemme jo aiemmin tehneet tiivistä yhteistyötä, mutta nyt sopimuksen myötä olemme Heat Tracen pääasiallinen jälleenmyyjä Suomessa. Palvelumme kattaa kaikkien sähköisten lämmitysjärjestelmien suunnittelun, ohjausjärjestelmät, kaapeleiden toimituksen ja asennuksen”, sanoo Bilfinger Industrial Services Finland Oy:n myyntijohtaja Ahti Komppa.

”Valitsimme Bilfingerin Suomessa jälleenmyyntikumppaniksemme, koska Bilfinger on luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani mekaanisissa sekä sähköistyksen palveluissa. Bilfingerillä on vankka kokemus saattolämmityksestä ja yhdessä voimme luoda synergiaa, josta hyötyvät asiakkaamme”, sanoo Heat Trace Ltd:n kansainvälisestä myynnistä vastaava johtaja Steve Bonner.

Tulosta