Projektit

Bilfinger on vahva kumppani monimutkaisissa projektikohteissa ja mahdollistaa asiakkaille, että he voivat keskittyä omaan ydinosaamiseen ja sen kehittämiseen. Tarjoamme projektikohteissamme sopimuksen mukaan mekaanisia ja sähköistys- sekä instrumentointipalveluja koko elinkaaren ajalta. Sopimukseen kuuluu myös projektinhallinta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakassektorimme kattaa muun muassa kemian-, petrokemian- ja metalliteollisuuden sekä energiantuotannon.

Vahvan insinöörialan asenteen ja sertifioidun HSEQ-johtamisjärjestelmämme myötä hallitsemme vaativimmatkin tehtävät yhdistämällä idearikkaat sekä innovatiiviset räätälöidyt lähestymistavat.

Olemme luotettava kumppani, joka toimittaa yksilöllisiä ja kestäviä ratkaisuja sovitun aikataulun mukaisesti. Ammattitaitoinen projektihenkilöstömme ja liikkuva kalustomme ovat valmiudessa lähtemään asiakaskohteeseen ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvittaessa siirrämme henkilöstöä projektikohteisiin muista Suomen ja kansainvälisistä toimipisteistämme. Projektien aikana huomioimme myös kunnossapidon tarpeet.

Case: Kotkamills

Kotkamills valitsi Bilfingerin kumppaniksi uuden kartonkikoneen asennusprojektiin. Uusiutuvan kuppikartongin kehittänyt Kotkamills Oy uudisti aikakauslehtipaperikoneensa kartonkikoneeksi ennätysvauhdissa vuosina 2015−2016. Bilfinger Industrial Services Finland Oy vastasi muutosurakan aikana sähköautomaation purusta, projektisähköistyksestä ja yleiskaapeloinnista.

Lue lisää täältä

Tulosta