Kunnossapito

Bilfinger on vahva kumppani teollisuuden kunnossapidossa ja logistiikkakiinteistöjen ylläpidossa sekä korjauksessa. Kunnossapitosopimuksen myötä asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinosaamiseen ja sen kehittämiseen. Sovimme asiakkaidemme kanssa halutut tasot huoltokustannuksille, tuotantolaitteiden toiminta-ajalle sekä terveys-, ympäristö- ja turvallisuusvaatimuksille. Tarjoamme kohteissamme mekaanisia ja sähköistys- sekä instrumentointipalveluja koko elinkaaren ajalta. Asiakassektorimme kattaa muun muassa kemian-, petrokemian- ja metalliteollisuuden sekä energiantuotannon.

Toimimme kunnossapitosopimuksen mukaan lähellä asiakasta ympäri Suomea. Toimipisteemme sijaitsevat Suomen suurimmilla teollisuuspaikkakunnilla. Olemme valmiit kunnossapito- ja huoltotehtäviin vaativissa uudiskohteissa tai prosessin keskellä tiukkojen aikataulujen mukaisesti.  Asiakkaamme saavat huollon laadun kehityksen kautta lisäarvoa. Bilfingerillä on kykyä osoittaa huoltoon ennakoivasti kehityskohteita, jotka alentavat kustannuksia ja lisäävät tuottavuutta laadun kehityksen kautta.

Case: SSAB

Maailmanlaajuinen, vahvasti erikoistunut teräsyhtiö SSAB ja Bilfinger Industrial Services Finland Oy ovat tehneet pitkään yhteistyötä Raahen-tehtaalla. Sen perustana ovat kustannustehokkuus, luottamus kumppanin joustavuuteen kuormitushuippujen aikana ja paikallinen aluetuntemus.

Lue lisää täältä

Tulosta