Bilfinger Maintenance Concept - kunnossapitokonsepti: ensiluokkaista huoltoa laitoksillesi

Johtavana teollisuuden alan palveluntarjoajana Bilfinger on monien tunnettujen yritysten valinta kunnossapidon kumppaniksi. Varmistaaksemme, että kaikki asiakkaamme voivat nauttia palveluistamme tasavertaisesti, olemme huolella rakentaneet ja jäsentäneet vuosikymmenten aikana hankkimastamme laajasta asiantuntemuksesta toimivan kokonaisuuden. Konseptimme Bilfinger Maintenance Concept (BMC) on ainutlaatuinen teollisuuden saralla. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa kattaa 16 moduulia ja perustuu yli 400 kunnossapitoanalyysista saatuun kokemukseen ja tietoon sekä yli 100 tämänhetkiseen kumppanuussopimukseen. Konsepti räätälöidään yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja sillä on kaksi erillistä tavoitetta: lisätä laitoksen käyttövarmuutta sekä samalla optimoida kunnossapitokustannukset. Viiden vuoden aikana kustannuksia on tietyin edellytyksin mahdollista vähentää jopa 40 prosenttia laitoksen tuottavuuden samaan aikaan kasvaessa jopa 10 prosenttia.  

BMC:n perusperiaate on yksinkertainen

Meidän mielestämme kunnossapito on arvoketjun yksi olennainen osa, ja niinpä työllistämme tällä osa-alueella useita tuhansia insinöörejä, teknikoita ja muita ammattilaisia. Asiakkaan kannalta tämä tarkoittaa laaja-alaista ammattitaitoa yhdistettynä huomattavaan joustavuuteen. Jos kunnossapito- tai huoltokohteita on joinakin aikoina vähemmän, voimme osoittaa työntekijöillemme muita tehtäviä ja tuoda joustoa kiinteisiin kustannuksiin. Samaan aikaan ratkaisumme takaa, että asiakkaan kunnossapitojärjestelmä toimii älykkäästi. Me pystymme tunnistamaan mahdolliset häiriöt etukäteen, arvioimaan niiden riskitason sekä reagoimaan niihin ennakoivasti riittävällä tavalla. Tämä säästää paitsi rahaa, myös aikaa. Meille on etua myös siitä, että asiantuntemuksemme digitaalisten ratkaisuiden saralla on vahvaa. Uusien teknologisten ratkaisuiden ansiosta mahdolliset viat voidaan ennakoida helpommin ja varhaisemmassa vaiheessa. BMC sisältää myös turvallisuuden ja laadun moduulit.

Costs Predictive Maintenance

Kuinka tulla BMC-kumppaniksi?

BMC-kumppanuuden ensimmäinen vaihe on Bilfingerin kunnossapitoanalyysi (Bilfinger Maintenance Analysis, BMA). Tämä kyselyllä toteutettava analyysi on tärkein työkalumme kehitysmahdollisuuksien tunnistamiseksi. Haastateltavat ovat tavallisesti työntekijöitä sekä kunnossapidon, hankinnan, koneenrakennuksen ja tuotannon johtohenkilöitä. Luovutamme tulokset asiakkaidemme käyttöön niin sanotun hämähäkkidiagrammin muodossa. Nämä diagrammit tuovat esille potentiaaliset kehityskohteet, ja niiden avulla on mahdollista esittää myös BMC-sovelluksen avulla saavutettavissa oleva kehitys. Samassa yhteydessä laadimme tietysti myös mahdollisten toimenpiteiden kustannusarvion.

BMC – 16 moduulia

"Bilfinger Maintenance Concept  kunnossapitokonsepti tarjoaa asiakkaille kattavan ratkaisun, jonka avulla heidän on mahdollista täyttää itselleen asettamansa vaatimukset. Jatkuva kehitys on osa tätä kumppanuuteen perustuvaa konseptia. Näin ollen BMC on tärkeä kulmakivi silloin, kun kunnossapidosta halutaan tehdä osa arvoketjua. Tämän laatunormin asetamme itsellemme maailmanlaajuisesti."
Gerald Pilotto, hallituksen puheenjohtaja, Bilfinger, E&M Continental Europe

Tulosta