Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Navigation
Työsuunnittelijoita

Työsuunnittelijoita

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen työsuunnittelijoita Naantaliin/Länsi-Suomeen.

Tehtävään kuuluu mm. teräsrakenne-, putkisto-, sekä muu kunnossapitotyön suunnittelu sekä niihin liittyvät tehtävät, pienprojektit ja niiden liittyvien hankintojen valmistelu, asennusvalvonta ja käyttöönotto. Toimit yhteyshenkilönä sekä suunnittelijoihin että projektin suorittajan työhön sekä hankintoihin liittyen.  Vastaat dokumenttien viemisestä ja suunniteltujen muutoksien päivittämisestä esim. kunnossapitojärjestelmiin.

Edellytämme omalta osaltasi vastuuta työturvallisuudesta, järjestyksestä sekä yhtiön tavoitteiden saavuttamisesta.  Tehtäviisi kuuluu myös toimia asiantuntijana muille sidosryhmille, sekä urakoitsijavalvonta. Raportoit tehtävässäsi yksikön päällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri, teknikko), kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ATEX, PED sekä isometrikuvien tuntemusta. Arvostamme kokemusta SAP ja MS Office työkaluista ja kykyä omaksua uusia asioita. Hyvät ryhmätyötaidot, itsenäinen työote, englannin kielen taitoa sekä kokemus projektityöstä ja / tai työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.

Ydinosaamisemme ovat raskaan teollisuuden putkistoasennukset, sähkö- sekä instrumentointiasennukset, vaativat teollisuuden kunnossapitotyöt ja laadukkaat konepajapalvelut. Turvallisuus on olennainen osa toimituksiamme ja toimimme jatkuvasti turvallisten toimintatapojen kehittäjänä ja ymmärrämme sen merkityksen oman toimintamme, mutta erityisesti asiakkaidemme kilpailutekijänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tommi Kivimäki, puh. 050 316 3687.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 30.5.2017 mennessä. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen: rekry.is.fi@bilfinger.com Hakemuksen aiheena tulee olla: ”Työsunnittelija”.

Bilfingerillä on Suomessa yli 350 työntekijää. Koko konsernin liikevaihto on noin 6 miljardia euroa ja konserni työllistää 40 000 työntekijää ympäri maailmaa.

---------

Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Industrial Maintenance

www.is-finland.bilfinger.com