Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Navigation
Projektipäällikköjä

Projektipäällikköjä

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköjä Naantaliin/Länsi-Suomeen.

 

Vastaat asiakasprojektien läpivienneistä sekä toimit asiakasrajapinnassa kehittäen projekti- ja palvelutoimintaamme. Haluamme erityisesti kehittää toimintaa yhdessä asiakkaiden kunnossapito-organisaatioiden kanssa ja luoda toimintatapoja, jossa kokonaisvaltaisemmin voidaan toteuttaa laajempia osakokonaisuuksia. Tehtävä koostuu putkisto-, teräsrakenne-, ja laiteasennusprojektien toteutuksesta prosessiteollisuuden kohteissamme. Toimit myynnin tukena ja vastaat projektien resursoinnista, aikataulutuksesta, taloudesta sekä asentajatiimien johtamisesta.

 

Edellytämme sinulta mekaanisen puolen insinöörikoulutusta sekä vankkaa kokemusta ja suhdeverkostoa prosessiteollisuuden projektien toteuttamisesta. Olet itsenäinen ja aktiivinen toimija, jolla on näyttöä työnjohdosta, esimiestyöstä ja kokonaisuuksien hallinnasta. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti ja turvallisesti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Raportoit tehtävässä yksikönpäällikölle ja toimipaikkasi on jonkin yksikkömme yhteydessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työkentän sekä yksikön että konsernin tuen.

 

Ydinosaamisemme ovat raskaan teollisuuden putkistoasennukset, sähkö- sekä instrumentointiasennukset, vaativat teollisuuden kunnossapitotyöt ja laadukkaat konepajapalvelut. Turvallisuus on olennainen osa toimituksiamme ja toimimme jatkuvasti turvallisten toimintatapojen kehittäjänä ja ymmärrämme sen merkityksen oman toimintamme, mutta erityisesti asiakkaidemme kilpailutekijänä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tommi Kivimäki, puh. 050 316 3687.

 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 30.5.2017 mennessä. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen: rekry.is.fi@bilfinger.com Hakemuksen aiheena tulee olla: ”Projektipäällikkö”.

 

Bilfingerillä on Suomessa yli 350 työntekijää. Koko konsernin liikevaihto on noin 6 miljardia euroa ja konserni työllistää 40 000 työntekijää ympäri maailmaa.

 

---------

 

Bilfinger Industrial Services Finland Oy

 

Industrial Maintenance

 

www.is-finland.bilfinger.com